Staga

Σχετικά με εμάς​

Ποιοί είμαστε και ποιός είναι ο στόχος μας

Μάθε μας λίγο καλύτερα

Τι είναι το Staga;

Το Staga δημιουργήθηκε το 2021 από τον Στάθη Γκάζκα, προγραμματιστή και web developer, και μέχρι σήμερα αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για κατασκευή ιστοσελιδών και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop καθώς και άλλων υπηρεσιών τις οποίες εμπιστεύονται εκατοντάδες πελάτες. Οι υπηρεσίες μας βοηθούν επιχειρήσεις να εξελιχθούν και να ελκύσουν περισσότερους πελάτες χρησιμοποιόντας νέες τεχνικές που είναι απαραίτητες για την συχρονη αγορά.

Ποιός είναι ο στόχος μας;

Ο στόχος μας από όταν ξεκινήσαμε είναι ο ίδιος, δεν έχει αλλάξει. Στοχεύουμε στο να εξιχρονισουμε όσον το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και να τις κάνουμε ακόμα πιο δυναμικές και να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογίες που οι πελάτες απαιτούν. Επίσης στόχος μας παραμένει να μην θυσιάσουμε ποτέ την ποιότητα που έχουμε προσφέρει από την αρχή μέχρι σήμερα και προσπαθούμε σκληρά να σας δίνουμε πάντα το καλύτερο μας.

Στάθης Γκάζκας | Web Designer

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις ιστοσελίδες το 2019, και ενώ ήταν και είναι κάτι που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσε να φτάσει ψηλά η ιδέα. Ήξερα πως ό,τι και να έκανα όμως, θα έπρεπε να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Για αυτό επικεντρώθηκα στην δημιουργία ιστοσελιδών και την προώθηση τους κάτι που μου άρεσε και μου αρέσει να κάνω, με αποτέλεσμα να το κάνω καλα, από όσο μου λένε τουλάχιστον. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει αυτό. Τελικά όλη αυτή η προσπάθεια απέδοσε με αποτέλεσμα να υπάρχει το Staga σήμερα αλλά σίγουρα υπάρχει συνεχής ανάγκη για βελτιώση και για πρόοδο.

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας

Οι απαντήσεις στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μας κάνετε είναι εδώ!

Ο χρόνος ολοκλήρωσης μιας ιστοσελίδας ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος του project. Κατά μέσο όρο όμως σε 1-2 εβδομάδες η ιστοσελίδα ή το e-shop σας, θα είναι έτοιμο. Προφανώς αν μας επισημάνετε οτι την χρειάζεστε όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα το λάβουμε υπόψην μας και θα την έχουμε έτοιμη στο χρονικό σας περιθώριο.

Φυσικά και γίνεται! Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο για μια ιστοσελίδα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το πείτε και εμείς θα σας φτιάξουμε αυτό που ζητάτε.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ιστοσελίδας, η ιστοσελίδα σας ανήκει και θα σας δωθούν όλοι οι κωδικοί διαχείρησης. Αυτό που προτείνουμε πάντα όμως είναι να συνεχιστεί η συνεργασία μας με εσάς για συντήρηση της σελίδας καθώς και για την επίλυση πολλών προβλήματων που προκίπτουν στις ιστοσελίδες. Αν συνεχίσετε την συνεργασία μαζί μας δεν θα χρειαστεί να αγχωθείτε ποτέ για τέτοια ζητήματα.

Αυτό είναι λίγο απίθανο καθώς ποτέ μέχρι στιγμής δεν μας έχει τύχει καποιος ο οποίος να μην είναι ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Εντουτοίς αν κάτι δεν σας αρέσει θα το διορθώσουμε και θα το κάνουμε όπως εσείς το θέλετε. (Συνήθως σε κάποιους δεν αρέσουν τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί λόγο διαφορετικού γούστου. Προφανως τα χρώματα αλλάζουν αν μας το ζητήσετε.)

Είναι σίγουρο ότι αν έχετε μια ιστοσελίδα θα προσελκύσετε νέους πελάτες που θα σας βρούν στο ίντερνετ. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα ή ότι θα σας επιλέξουν σίγουρα. Για μεγάλη αύξηση στους πελάτες χρειάζετε συνήθως και η διαφήμιση που παρέχουμε σαν υπηρεσία.

Φυσικά. Για να αρχίσουμε το project σας χρειάζετε να μας καταβάλετε μια αρχική προκαταβολή που θα συμφωνήσουμε μαζί σας και το υπολοιπο ποσό μπορεί να καταβληθεί σε 2-3 δόσεις ανάλογα και με το κόστος.

Όχι και ποτέ. Πάντα στην αρχική συμφώνια σας ενημερώνουμε για το κόστος και σας λέμε αναλυτικά το ποσό που χρειαζόμαστε εμείς για την εργασία μας, και το ποσό που ίσως χρειαστεί για τα λοιπά έξοδα (αυτά τα χρήματα δεν τα λαβαίνουμε εμείς αλλά διάφορες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα, υπηρεσίες για την φιλοξενία της ιστοσελίδες ή domain).

Αν και δεν προτείνουμε να πειραματίζεστε μόνοι σας καθώς θα μπορούσατε να κάνετε κάποια ζημία στην ιστοσελίδα, πάντα έχετε πρόσβαση στην σελίδα με τους κωδικούς διαχείρησης που θα σας δώσουμε. Αξίζει να τονίσουμε ότι αν επιλέξετε να κάνετε μόνοι σας αλλαγές και γίνει κάποιο λάθος, δεν είναι σίγουρο ότι το λάθος θα έιναι και αντιστρέψιμο.

Ενημερώνουμε με συχνή επικοινωνία με εσάς για όλα τα στάδια κατασκευής του project. Μετά την ολοκλήρωση αν επιλέξετε να συνεργαστείτε με εμάς για την συντήρηση της ιστοσελίδας, πάλι σας ενημερώνουμε τακτικά για το τι κάνουμε και τις αλλαγές που πραγματοποιούμε.

Αν έχετε μια σταθερή συνεργασία με εμάς, συνήθως δεν θα χρεώσουμε κάτι αν δεν θα χρειαστεί πολύ εργασία. Αν κάτι όμως θα μας πάρει πολλές ώρες να φτιάξουμε θα υπάρχει μια χρεώση που θα συμφωνήσουμε στην αρχή.

Μην χάσεις διαγωνισμούς και προσφορές. Ακολούθησε μας!

Ακολούθησε μας στα κοινωνικά μας δίκτυα ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος και για να έχεις πρόσβαση σε διαγωνισμους και προσφορές.