loader image

Όροι Χρήσης

Ακολουθούν οι όροι χρήσης των υπηρεσιών μας και της ιστοσελίδας μας. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά όλους τους όρους προτού προβείτε σε χρήση της ιστοσελίδας μας και εφόσον επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας. Τελευταία ενημέρωση όρων χρήσης: 02/02/2024

Αποδοχή των όρων χρήσης.

Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε αυτομάτως με τους όρους και και προϋποθέσεις που αναγράφονται ακολούθως. Αν δεν συμφωνείτε είτε με τμήμα είτε με το σύνολο των όρων χρήσης, δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ο κάθε χρήστης φέρει αποκλειστική προσωπική ευθύνη να είναι πλήρως ενημερωμένος και σύμφωνος με τους όρους χρήσης προτού προβεί σε οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια στον ιστότοπο.

Τροποποίηση στους όρους χρήσης.

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές στους όρους χρήσης ανα πάσα στιγμή. Ο κάθε χρήστης έχει την υποχρέωση να έιναι ενημερωμένος για τις τελευταίες τροποποιήσεις στους όρους χρήσης όπως προβάλλονται σε αυτή τη σελίδα.

Ακρίβεια πληροφοριών της ιστοσελίδας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και οι πληροφορίες που προβάλονται στο σύνολο της είναι αποτέλεσμα των βέλτιστων προσπαθειών μας για την παροχή πραγματικής και αντικειμενικής πληροφόρησης. Εντούτοις, δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για τυχόν λάθη και ανακρίβειες που μπορεί να βρεθούν στον ιστότοπο μας, λόγω τεχνικού λάθους ή υποκειμενικής διατύπωσης. Ο κάθε χρήστης έχει την υποχρέωση να ασκεί την κριτική του ικανότητα για κάθε πληροφορία που του προβάλεται.

Διαθεσιμότητα ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα μας βρίσκεται σε λειτουργία επί μονίμου βάσεως και είναι παγκοσμίως προσβάσιμη από κάθε είδους σταθερή ή φορητή συσκευή με πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η ιστοσελίδα μας μπορεί να είναι σε λειτουργία συντήρησης, αν το κρίνουμε απαραίτητο λόγω αναβάθμισης ή αναδιάρθρωσης για καλύτερη χρηστική εμπειρία. Επίσης, ενδέχεται η ιστοσελίδα σε ορισμένα χρονικά διαστήματα να μην είναι προσβάσιμη αν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον διακομιστή μας, λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας από αιτήματα χρηστών ή για κάποιον άλλο τεχνικό λόγο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως η πρόσβαση στην ιστοσελίδα να είναι περιορισμένη ή ανέφικτη για ορισμένο χρονικό διάστημα. Αν και αυτές οι περιπτώσεις σπανίζουν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε οτι η ιστοσελίδα θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις στιγμές, καθαρά και μόνον λόγω απρόβλεπτων παραγόντων.

Σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα.

Κατά την χρήση της ιστοσελίδας μας θα έρθετε σε επαφή με διάφορους συνδέσμους, οι οποίοι υπάρχουν για την δική σας διευκόλυνση και για εύκολη πρόσβαση σε λοιπό περιεχόμενο της σελίδας. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορεί να έχουν μορφή κουμπιού, να μην έχουν καθόλου μορφοποίηση ή να μην είναι πάντα εμφανείς. Συγχρόνως, υφίστανται και ορισμένοι συνδέσμοι που οδηγούν εκτός της ιστοσελίδας μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που εμφανίζεται σε εξωτερικές ιστοσελίδες, ακόμα και αν η αρχική πλοήγηση αφορούσε τη δική μας ιστοσελίδα. Η πλήρης ευθύνη για το περιεχόμενο της οποιασδήποτε εξωτερικής ιστοσελίδας ανήκει στον ιδιοκτήτη του εκάστοτε ιστοτόπου και εσείς έχετε την πλήρη ευθύνη και υποχρέωση να διαβάσετε και να τηρείτε τους όρους χρήσης που παρέχονται αντίστοιχα.

Εικόνες και πολυμέσα.

Σε όλη την έκταση της ιστοσελίδας μας θα συναντήσετε εικόνες και πολυμέσα με σκοπό να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Αρκετές εικόνες και πολυμέσα που έχουν χρησιμοποιηθεί ανήκουν σε εμάς και έχουμε την πλήρη άδεια χρήσης τους. Όποιες άλλες εικόνες και πολυμέσα συναντήσετε, ανήκουν σε ιστοσελίδες τρίτων που μας έχουν παράσχει την άδεια χρήσης τους.

Ασφάλεια ιστοτόπου.

Λαβαίνουμε συνεχώς μέτρα για την ασφαλή περιήγηση σας στον ιστότοπο μας. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει ασφαλή σύνδεση, πιστοποιητικό SSL και σύστημα αποτροπής πιθανών επιθέσεων από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Εντούτοις αυτά τα μέτρα ασφάλειας δεν εγγυώνται σε κάθε ιδιάζουσα περίπτωση την απόκρουση μιας ηλεκτρονικής επίθεσης. Συνεπώς, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε ζημιά την οποία ενδεχομένως να υποστεί ο εκάστοτε χρήστης της ιστοσελίδας, λαβαίνοντας υπόψη ότι το διαδίκτυο είναι γεμάτο με κινδύνους που δεν μπορούν πάντοτε να αποτραπούν και θα μπορούσαν να συμβούν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, οποιαδήποτε στιγμή. Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του και χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα με τη δική του αποκλειστική ευθύνη.

Αντιγραφή περιεχομένου ιστοσελίδας.

Δεν επιτρέπεται για κανέναν λόγο και σε ουδεμία περίπτωση η αντιγραφή του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας σε όλες τις διαθέσιμες μορφές. Επίσης απαγορέυεται η λήψη των εικόνων μας, του λογότυπου μας, του κειμένου μας και των λοιπών πολυμέσων μας καθώς και η χρήση τους εκτός των πλαισίων της ιστοσελίδας μας. Η όποια χρήση του λογοτύπου μας η άλλου περιεχομένου που ανήκει σε εμάς καθώς και η προσπάθεια αποπλάνησης των χρηστών απαγορεύεται ρητά και έχουμε κάθε δικαίωμα, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, να διακόψουμε την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα μας και να κινηθούμε νομικά για την απονομή της δικαιοσύνης λόγω οποιαδήποτε βλάβης στις υπηρεσίες ή και την υπόληψη μας. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ανήκει αποκλειστικά σε εμάς και δεν έχετε κανένα δικαίωμα για την αντιγραφή μέρους ή ολόκληρου του περιεχόμενου της. Εντούτοις, έχετε κάθε δικαίωμα να προωθείτε σε άλλους την ιστοσελίδα με τον σύνδεσμο που παρέχεται στην διεύθυνση της ιστοσελίδας.

Προσωπικά Δεδομένα.

Σε διάφορα τμήματα της ιστοσελίδας μας, υπάρχουν λειτουργίες που απαιτούν την εισαγωγή κάποιων προσωπικών σας δεδομένων που συμβάλουν στην καλύτερη εμπειρία χρήστη καθώς και για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων διαδικασιών. Με την εισαγωγή αυτών των στοιχείων αυτομάτως συναινείτε στην επεξεργασία και αποθήκευση των δεδομένων σας, για την δική σας και μόνο εξυπηρέτηση. Δεν θα προωθήσουμε ποτέ τα στοιχεία σας σε τρίτους ούτε θα τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ για κάποιον ανέντιμο σκοπό. Ωστόσο, σε περίπτωση επίθεσης στην ασφάλεια του ιστοτόπου από μη εξουσιοδοτημένα άτομα που έχουν κακόβουλο σκοπό, η ασφάλεια των δεδομένων σας δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κάθε περίπτωση. Συνεπώς, ο κάθε χρήστης της ιστοσελίδας έχει την αποκλειστική ευθύνη για το αν θα μας παρέχει τα προσωπικά του δεδομένα και εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν κλοπή ή διαρροή δεδομένων από άτομα χωρίς εξουσιοδότηση ή hackers, που προσπαθούν να βλάψουν και εμάς και εσάς.

Υπηρεσίες.

Το Staga παρέχει διάφορες υπηρεσίες προς τους πελάτες του. Μερικές απο αυτές είναι: κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eShop, διαχείρηση ιστοτόπου, διαφήμιση, ρυθμίσεις SEO, σχεδιασμός λογοτύπου και άλλες. Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται αφού πρώτα έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί σας και έχουμε καταλήξει σε μια λύση και σε τιμολόγηση η οποία είναι κοινά αποδεκτή και απο εμάς και από εσάς. Για να διασφαλίσουμε την προστασία μας και για να αποτρέψουμε περιπτώσεις εκμετάλευσης προς εμάς, πάντα πριν την ανάληψη ενός έργου θα έχει συμφωνηθεί προκαταβολή από τον πελάτη. Δεν παρέχεται επιλογή για επιστροφή χρημάτων στην περίπτωση που έχουμε ήδη αρχίσει να εργαζόμαστε στις υπηρεσίες που μας ζητήσατε. Πάρα ταύτα, αν επιθυμείτε την λήξη της συνεργασίας μας, ανάλογα με τα κόστη που ήδη έχουμε δαπανήσει για την εργασία μας και για άλλες παροχές, θα υπολογιστεί ένα μέρος του ποσού και θα σας επιστραφεί. Αυτό ισχύει στην περίπτωση που το έργο δεν τοποθετείται προς το τέλος του και μόνο μέχρι 15 μέρες μετά την αρχική πληρωμή. Ενώ αρχικά μπορεί να συμφωνηθεί μια συγκεκριμένη προθεσμία παράδοσης του έργου, ενδέχεται να υπάρξουν καθηστερήσεις που είναι πέρα από τον δικό μας έλεγχο. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις η ημερομηνία παράδοσης του ολοκληρωμένου έργου μπορεί να αναβληθεί με μικρή καθυστέρηση, αλλά και με πλήρη ενημέρωση τόσο για αυτήν όσο και για τα αίτια της.