loader image

Λογότυπο & Γραφιστικά

Η πρώτη εντύπωση μπορεί να κάνει την διαφορά.

Όταν κάποιος σας ανακαλύπτει για πρώτη φορά, οι πρώτες εντυπώσεις του αναμφίβολα θα προκύψουν από το παρουσιαστικό του brand σας. Σίγουρα, θα δει πόσο επαγγελματικό και αισθητικά ελκυστικό είναι το λογότυπο σας και γενικότερα θα εντοπίσει στοιχεία που φαίνονται με την πρώτη ματιά, δηλαδή τα γραφιστικά σας. Το Staga θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε το λογότυπο και τα γραφιστικά σας έτσι ώστε να κλέψετε τις εντυπώσεις των επισκεπτών σας!

Διατήρηση καλής εικόνας της επιχείρησης σας.

Όσο όμορφο ή ελκυστικό και αν είναι ένα λογότυπο, μαθαίνοντας περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση σας, ένας υποψήφιος πελάτης πάντοτε θα θεωρεί σημαντικό το πόσο ικανοποιημένος μένει από τις υπηρεσίες που προσφέρετε συνολικά. Παρ’ολα αυτά, ο εφησυχασμός δεν είναι επιλογή, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το καλό όνομα που έχετε χτίσει μπορεί σταδιακά να ξεθωριάσει. Γι’αυτό το λόγο μια εξαρχής ποιοτική γραφιστική δουλειά αλλά και οι μετέπειτα τροποποιήσεις της, συντελούν στην διατήρηση της αξιοπιστίας και του παρουσιαστικού σας.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Τι περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες γραφιστικής μας.

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του brand σας είναι το λογότυπο σας. Οι πελάτες συνδέουν το λογότυπο σας με το αν είναι ικανοποιημένοι από εσάς, και με ένα καλό logo οι πιθανότητες να αφήσετε θετική εντύπωση είναι πολλές. Είτε έχετε ήδη ένα είτε θέλετε να φτιάξετε νέο, σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας λογότυπο από τους έμπειρους γραφίστες μας. Ρωτήστε μας για να σας προτείνουμε σχέδια για το νέο σας logo.

Γραφιστικά Ιστοτόπου

Οι ιστότοποι χρειάζονται συνεχή ενημέρωση με νέα, μοντέρνα και πρωτότυπα γραφικά και banners τα οποία ελκύουν τα μάτια των επισκεπτών, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να βλέπουν παντού τα ίδια design. Για αυτό εμείς σας δημιουργούμε "φρέσκιες" γραφιστικές ιδέες που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί και θα δώσουν μια νότα μοναδικότητας στην ιστοσελίδα ή το eShop σας.

Επαγγελματικές Κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες είναι σαν να λέγαμε η ταυτότητα της επιχείρησης σας και ο τρόπος για να σας βρει κάποιος πελάτης που ενδιαφέρετε για τις υπηρεσίες σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας δημιουργήσουμε το σχέδιο για τις κάρτες σας, σύμφωνα με την δική σας αισθητική. Το design μπορεί να είναι μοντέρνο ή πιο κλασικό και μπορεί να γίνει προσθήκη και κωδικού QR για γρήγορο scan με smartphone.

Διαφημιστικά Assets

Δημιουργούμε επίσης διαφημιστικά banners για χρήση σε social media ως post, stories, καθώς και για χρήση σε καμπάνιες διαφημίσεων όπως του AdSense και του Meta, που απαιτούν τέτοιου είδους γραφιστικά. Φυσικά αυτά είναι φτιαγμένα με τρόπο να προσελκύουν κόσμο σε αυτό που διαφημίζετε καθώς και να ωθούν τους χρήστες να ολοκληρώσουν μια συγκεκριμένη ενέργεια.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντήσεις σε μερικά από τα ερωτήματα σας.

Τι συμβαίνει αν δεν μου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα;

Αν δεν σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα ενός λογοτύπου ή άλλου γραφικού που φτιάξαμε για εσάς, μην διστάσετε να μας το πείτε! Θα κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Τι συμβαίνει με τα αρχεία που θα μου δώσετε; Αποτελούν δική μου ιδιοκτησία;
Χρειάζομαι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Μπορείτε να μου το παρέχετε;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Εκδηλώστε ενδιαφέρον.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή με εσάς σύντομα για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήστε μια από τις παρακάτω επιλογές.

Καλέστε μας

+30 6949 229448

Στείλτε e-mail

info@staga.gr