loader image

Διαφήμιση & Προώθηση

Θέλεις να προσεγγίσετε νέους πελάτες;

Η προώθηση της επιχείρησης σας μέσω διαφήμισης και social media είναι ένας σημαντικός τρόπος για να εξασφαλίσετε την αύξηση του πελατολογίου σας. Επιπρόσθετα άτομα που ειδάλλως δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε, μπορούν τώρα να μάθουν για εσάς από την άνεση του σπιτιού τους. 

Γιατί είναι σημαντικό να διαφημιστείς;

Η τοποθέτηση διαφημίσεων σε κοινωνικά δίκτυα και μηχανές αναζήτησης είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να στρέψει η επιχείρηση σας τα βλέμματα στα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της. Λόγω της αυξανόμενης χρήσης των ψηφιακών συσκευών και των κοινωνικών δικτύων, το μεγαλύτερο μέρος των πελατών προέρχονται από στοχευμένες διαφημίσεις με το κατάλληλο περιεχόμενο και για το κατάλληλο κοινό. Επιλέγοντας να διαφημιστείτε με το Staga, θα προβάλλεστε και εσείς τη κατάλληλη στιγμή και στη κατάλληλη ομάδα ανθρώπων.

Είστε έτοιμοι να βρείτε νέους πελάτες και να επεκταθείτε;

Ξεκινήστε άμεσα!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

Τι περιλαμβάνεται στην διαφήμιση & προώθηση.

Εύρεση κατάλληλης πλατφόρμας και στόχου.

Περιλαμβάνει την επιλογή της πλατφόρμας που είναι κατάλληλη για τις διαφημίσεις που θέλετε να προωθήσετε. Επίσης περιλαμβάνει την επιλογή ενός στόχου για τις διαφημίσεις σας που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Επιλογή κοινού και γεωγραφικού τομέα.

Περιλαμβάνει τις επιλογές καμπάνιας που θα ρυθμίσουμε με βάση το ποιους θέλετε να προσεγγίσετε αλλά και σε ποιες περιοχές ή χώρες θα προβάλλεται η διαφήμιση σας. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες.

Προσθήκη λέξεων-κλειδιών στο SEO.

Περιλαμβάνει την ρύθμιση του SEO της ιστοσελίδας σας μέ την προσθήκη κατάλληλων λέξεων-κλειδιών για να εμφανίζεστε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Έτσι, πετυχαίνετε αύξηση της επισκεψιμότητας με οργανικό τρόπο.

Παραμετροποίηση με βάση τα στατιστικά.

Περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν για τη μεγαλύτερη επιτυχία μιας διαφήμισης. Η επιτυχία ορίζεται βάσει στατιστικών ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος που φανερώνει αν η εν λόγω διαφήμιση έχει προοπτικές.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Λύσεις για κάθε διαφημιστικό στόχο.

Google Ads

Google Ads

Οι διαφημίσεις της Google με καμπάνιες, είναι από τις πιο δημοφιλείς και ασκούν μεγάλη δυναμική στη προσπάθεια προώθησης σας. Είναι ιδανικές για την αύξηση της επισκεψιμότητας αν παρέχετε υπηρεσίες ή πουλάτε προϊόντα μέσω κάποιας ιστοσελίδας.

Meta Ads

Meta Ads

Το δίκτυο της Meta περιλαμβάνει την διαφήμιση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Facebook και του Instagram. Ο τεράστιος αριθμός χρηστών αυτών των εφαρμογών σε ωριαίο και ημερήσιο επίπεδο, καθιστά τις διαφημίσεις Meta ιδανική επιλογή.

TikTok Ads

TikTok Ads

Το TikTok είναι ένα ευρέως διαδεδομένο κοινωνικό δίκτυο και οι διαφημίσεις μέσω αυτού, σας επιτρέπουν να πετυχαίνετε τους στόχους της καμπάνιας σας. Ο επαναστατικός αλγόριθμος της πλατφόρμας συμβάλει στο να προσεγγίζετε τις σωστές ομάδες χρηστών.

Βγείτε πρώτοι στις αναζητήσεις με ένα δυνατό SEO.

Εκτός από τις διαφημίσεις, που αδιαμφισβήτητα βοηθούν πολύ στην προώθηση της επιχείρησης σας, σημαντικό ρόλο επίσης παίζει να έχετε ένα ισχυρό SEO. Το Search Engine Optimization (SEO) δείχνει πόσο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης εμφανίζεται η δική σας ιστοσελίδα. Με την κατάλληλη ρύθμιση και τις σωστές λέξεις-κλειδιά μπορείτε να είστε στην κορυφή των αναζητήσεων. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Απαντήσεις σε μερικά από τα ερωτήματα σας.

Ποιό είναι το κόστος για τη διαφήμιση;

Το κόστος για να διαφημιστείτε εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως: τον στόχο σας, την πλατφόρμα που θα επιλέξετε καθώς και από τον προϋπολογισμό σας. Υπάρχει το κόστος ρύθμισης καμπάνιας και διαφημίσεων το οποίο είναι κυμαινόμενο και είναι πληρωτέο στο Staga. Εκτός αυτού του κόστους εσείς επιλέγετε ένα ποσό που θέλετε να δαπανήσετε για την διαφήμιση σας και αυτό είναι πληρωτέο στην πλατφόρμα που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να επιλέξει να ξοδεύει 5€ κάθε ημέρα σε μια διαφήμιση ενώ κάποιος άλλος να ξοδεύει 50€ κάθε ημέρα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι και τα αποτελέσματα θα είναι αντίστοιχα των χρημάτων που θα δαπανήσετε. Όσο περισσότερα δώσετε, τόσο καλύτερο θα είναι συνήθως το αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα.

Πότε θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα από την διαφήμιση;
Πως θα βλέπω την πρόοδο της καμπάνιας μου;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ;

Εκδηλώστε ενδιαφέρον.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και θα έρθουμε σε επαφή με εσάς σύντομα για να συζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήστε μια από τις παρακάτω επιλογές.

Καλέστε μας

+30 6949 229448

Στείλτε e-mail

info@staga.gr